In onze eendekooi kom je tot rust

Gezocht gasten die gratis willen overnachten in onze nieuwste aanwinst

5 Stacaravan eethoek blogEigenlijk wil ik er zelf wel een paar dagen verblijven, alleen is het jammer dat het zo dicht bij mijn werk en huis staat. Vermoed dat ik daardoor niet echt van mijn vrije dagen en de rust kan genieten. Daarom zoek ik testers, die het aandurven om 3 nachten in onze Eendekooi te verblijven. Na afloop is het fijn als jullie het test resultaat en de tips en tops met ons bespreken. 

Ben je op zoek naar een leuke huur mogelijkheid met net even meer ruimte dan onze pipowagen. Daarvoor hebben we nu 'nieuw' een leuk ingerichte stacaravan. Het afgelopen jaar overgenomen van @indehippekip en verhuisd van camping de Vledders bij Schipborg naar Noord Groningen.

We hebben wat vernieuwd, verbeterd, aangepast, ach ja ieder herkent dat wel, je wilt toch je eigen ‘kleur’ geven aan inrichting en uitstraling.
Vanuit de stacaravan kijk je uit over het Groninger land en de camping. Er is slaapruimte voor maximaal 5 personen. Sinds vrijdag staat alle informatie op onze website, foto’s en details vind je daar >>>

EendekooiWij noemen de stacaravan de Eendekooi en dat heeft een reden. In 2016 is de Wytsemakooi in Uithuizermeeden door Natuurmonumenten opgeknapt en is het een prachtig stukje natuur geworden, die je een deel van het jaar ook mag bezoeken. Om deze bijzondere plek te onderhouden is er een grote groep vrijwilligers die regelmatig diverse klussen verricht. Wij zijn sponsor van deze enthousiaste groep vrijwilligers.
De stacaravan staat in een mooie groene rustige hoek op onze camping, binnen en buiten vindt je details die te maken hebben met een eendekooi.

Wil je kans maken op 3 nachten gratis verblijf in onze eendekooi, vertel dan uiterlijk 26 mei wat jij gaat doen tijdens een verblijf in Noord Groningen onder de facebook post over de Eendekooi >>> 
Maandag 27 mei maken wij de gelukkige winnaar bekend.


 

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving