Bed en Breakfast ook voor mindervaliden

Twee van onze hotelkamers zijn geschikt voor mindervaliden. De kamers beschikken over extra ruimte en voorzieningen zoals beugels, een verhoogd toilet en indien gewenst zijn er een douchestoel, douchekruk en toiletverhoger beschikbaar. De twee mindervaliden-kamers en de andere ruimten in de Bed en Breakfast zijn reeds meerdere keren getest en blijken inderdaad geschikt voor mindervaliden.

B&B de Lentemaheerd zelfs gekeurd

Rolstoelvriendelijke B&B in GroningenOnze mindervaliden-kamers zijn gekeurd waarvan een uitgebreid testverslag terug te vinden is in het boekje “Bed & Breakfast zonder drempels” geschreven door Eelke Kelderman. Dit boekje beschrijft twintig charmante, romantische en gegarandeerd rolstoelvriendelijke B&B’s.

Ook staan wij op de site Eelke droomt met nog veel meer bijzondere rolstoeltoegankelijke B&B’s, hotels en vakantie woningen.

Het boekje is uitgegeven door de ANWB in samenwerking met het revalidatiefonds. Geschreven vanuit eigen ervaring door Eelke Kelderman en geeft daarbij duidelijk aan welke aanpassingen er zijn, heeft tips voor leuke, rolstoel vriendelijke adresjes en uitjes in de omgeving. Ook hebben wij zelf een lijst met rolstoel toegankelijke activiteiten in de omgeving.

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0595 – 415472.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving