Bed en Breakfast ook voor mindervaliden

Twee van onze hotelkamers zijn geschikt voor mindervaliden. De kamers beschikken over extra ruimte en voorzieningen zoals beugels, een verhoogd toilet en indien gewenst zijn er een douchestoel, douchekruk en toiletverhoger beschikbaar. De twee mindervaliden-kamers en de andere ruimten in de Bed en Breakfast zijn reeds meerdere keren getest en blijken inderdaad geschikt voor mindervaliden.

Bed en Breakfast Lentemaheerd biedt u:

  • Luxe bedden
  • Aangepaste extra ruime badkamer met douche met douchebeugels, wastafel, verhoogd toilet en vloerverwarming
  • Douchestoel, douchekruk en/of toiletverhoger op aanvraag
  • Draaibare Flatscreen TV op elke kamer
  • In de gehele Bed en Breakfast gratis WiFi
  • Onbeperkt koffie en thee in de woonkamer
  • Woonkamer / ontbijtzaal met vrij te gebruiken royale keuken, TV, Dvd-speler, eettafels en gezellige zithoekjes
  • Uitgebreide toeristische informatie aanwezig bij de receptie
  • Vlakbij Uithuizen, Delfzijl, de Eemshaven, de Waddenzee en op 20 minuten van de stad Groningen

B&B de Lentemaheerd zelfs gekeurd

Rolstoelvriendelijke B&B in GroningenOnze mindervaliden-kamers zijn gekeurd waarvan een uitgebreid testverslag terug te vinden is in het boekje “Bed & Breakfast zonder drempels” geschreven door Eelke Kelderman. Dit boekje beschrijft twintig charmante, romantische en gegarandeerd rolstoelvriendelijke B&B’s.

Ook staan wij op de site Eelke droomt met nog veel meer bijzondere rolstoeltoegankelijke B&B’s, hotels en vakantie woningen.

Het boekje is uitgegeven door de ANWB in samenwerking met het revalidatiefonds. Geschreven vanuit eigen ervaring door Eelke Kelderman en geeft daarbij duidelijk aan welke aanpassingen er zijn, heeft tips voor leuke, rolstoel vriendelijke adresjes en uitjes in de omgeving. Ook hebben wij zelf een lijst met rolstoel toegankelijke activiteiten in de omgeving.

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0595 – 415472.

Op zoek naar een hotel in het noorden van Groningen

Wanneer u de Eemshaven als bestemming heeft, is hotel de Lentemaheerd ook een geschikte accommodatie. Het ligt namelijk op slechts 5 kilometer van de bekende Eemshaven; een energiehaven en vertrekpunt naar het Duitse waddeneiland Borkum.

Wilt u extra vroeg vertrekken richting de Eemshaven? Dat is mogelijk, we kunnen het ontbijt namelijk voor u klaar zetten. Hotel de Lentemaheerd staat in de rust en natuur van Noord Groningen, maar is de B&B desondanks toch een goed uitgangspunt naar de Eemshaven.

Hotel / Bed en Breakfast de Lentemaheerd is gelegen tussen Uithuizermeeden en Roodeschool in het noorden van de provincie Groningen. Vlakbij de plaats Uithuizen, de Eemshaven en de prachtige Waddenzee. Ook ideaal als uitgangspunt voor een dagtrip naar het Duitse Waddeneiland Borkum.

Een “groene” Bed en Breakfast in Groningen

Om de mooie natuur zo min mogelijk te belasten, proberen we duurzaam en milieubewust te werken. Zo maken we voor de vloerverwarming in het hotel / B&B gebruik van aardwarmte. Daarnaast liggen op de schuur bijna honderd zonnepanelen waarmee we zelf onze energie kunnen opwekken.

Verder proberen we afval zo veel mogelijk te scheiden en door deze verschillende maatregelen een “groene” Bed en Breakfast te zijn.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving