Een zwaluw

brengt nog geen zomer maar ........


Fantastisch de lente
, langzaam wordt alles groen, iedere dag zie ik meer uit de grond komen en worden de bomen en struiken langzaam steeds groener. We zien en horen steeds meer vogels op zoek naar de beste plaats voor een nest, de muziek van al deze vogels zwelt dagelijks aan. Het heeft iets van de Canon in D van Pachelbel. Camping bloei kersen blog

De lente is mijn favoriete jaargetijde, ik verwondere me iedere dag weer over al het moois de natuur mij geeft. Deze tijd van het jaar trekt me naar buiten, ook al is het soms nog fris, op een luwe plek in de zon snoep ik dan even van de warmte met mijn ogen dicht.

Maar dat ik niet de enige ben die naar buiten wil is mij ook wel duidelijk. Vanaf de eerste dag dat de camping open is hebben we alweer gasten. Regelmatig komen er even mensen kijken voor een plekje later dit jaar. Op zoek naar de beste plaats, uit de wind en in de zon. Maar als het weer een warme zomer wordt dan liever schaduw en een briesje wind. 

Eigenlijk zijn wij net als die vogels, nog een takje, een veertje, een pluk haar van onze konijnen of ezels, alles is bruikbaar voor het mooiste nest. Zo zijn de eerste zwaluwen ook alweer druk in de weer bij ons in de schuur. Zij gebruiken de nesten van het vorige jaar, ze poetsen het wat op, metselen een muurtje opnieuw en kwetteren dat het een lieve lust is. Als we ’s morgens vroeg de schuur in komen dan heeft het daar veel weg van een enorme volière. Vorig jaar hadden we een record aan zwaluw nesten, ruim 40 en een record wat zomer betreft. De eerste zwaluwen zijn het begin we gaan zien of deze ook weer een voorbode zijn van een mooie zomer.

Met Pasen en koningsdag in het vooruitzicht zijn er extra vrije dagen en veel leuks te beleven in de regio. Wij helpen onze gasten graag op weg met de Das ja Goud bij informatie, boordevol leuke activiteiten in de regio.
Omdat wij dit hele jaar trakteren.

IMAG1243
Extra voordeel voor wie mee gaat wandelen 27 april met de wandeltocht van de Rotary het Hogeland ‘naar de Bollen’ voor het goede doel.  Kijk op de speciale website voor informatie over de tocht en het goede doel.

Wij geven je het inschrijfgeld als korting op een verblijf, toon bij aankomst je inschrijving;
Vanaf 3 nachten op onze camping
Vanaf 2 nachten in onze B&B
Vanaf 2 nachten in onze pipowagen of stacaravan 
Wees er snel bij nu er nog plaats is >>

Kom ook naar buiten en genieten van de lente in Groningen voor je het weet is al die voorjaars pracht weer weggevlogen.
Een zwaluw brengt nog geen zomer maar wel een mooie lente.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving