Bijzondere B&B-kamer met bedstee huren in het noorden van Groningen

bed en breakfast groningenBed en Breakfast de Lentemaheerd, van oudsher een boerderij in Uithuizermeeden in het Noorden van Groningen. Op de plek waar vroeger de paarden en koeien stonden, vindt u nu onze Bed en Breakfast met zeven fraai ingerichte hotelkamers. In één B&B-kamer kunt u nog overnachten in een echte bedstee. Een bijzondere belevenis om hierin te overnachten!

De kamer is zeer comfortabel te noemen. Zo beschikt de kamer over een eigen badkamer met douche, wastafel, toilet én vloerverwarming.

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt. U kunt ontbijten in de “woonkamer”, een ruimte die al even fraai is ingericht als de kamers. En na het ontbijt? Weer lekker op weg om de mooiste plekjes van Noord Groningen te ontdekken.

‘Heel gastvrij en gezellig verblijf. Aan alles kun je zien dat ze met veel plezier deze bed and breakfast runnen.'

Bed en Breakfast Lentemaheerd biedt u:

  • Luxe bedstee
  • Badkamer met ruime douche, wastafel, toilet en vloerverwarming
  • Draaibare Flatscreen TV op elke kamer
  • In de gehele Bed en Breakfast gratis WiFi
  • Onbeperkt koffie en thee in de woonkamer
  • Woonkamer / ontbijtzaal met vrij te gebruiken royale keuken, TV, Dvd-speler, eettafels en gezellige zithoekjes
  • Uitgebreide toeristische informatie aanwezig bij de receptie
  • Vlakbij Uithuizen, Delfzijl, de Eemshaven, de Waddenzee en op 20 minuten van de stad Groningen

Op zoek naar een hotel in het noorden van Groningen

Wanneer u de Eemshaven als bestemming heeft, is hotel de Lentemaheerd ook een geschikte accommodatie. Het ligt namelijk op slechts 5 kilometer van de bekende Eemshaven; een energiehaven en vertrekpunt naar het Duitse waddeneiland Borkum.

Wilt u extra vroeg vertrekken richting de Eemshaven? Dat is mogelijk, we kunnen het ontbijt namelijk voor u klaar zetten. Hotel de Lentemaheerd staat in de rust en natuur van Noord Groningen, maar is de B&B desondanks toch een goed uitgangspunt naar de Eemshaven.

Hotel / Bed en Breakfast de Lentemaheerd is gelegen tussen Uithuizermeeden en Roodeschool in het noorden van de provincie Groningen. Vlakbij de plaats Uithuizen, de Eemshaven en de prachtige Waddenzee. Ook ideaal als uitgangspunt voor een dagtrip naar het Duitse Waddeneiland Borkum.

Een “groene” Bed en Breakfast in Groningen

Om de mooie natuur zo min mogelijk te belasten, proberen we duurzaam en milieubewust te werken. Zo maken we voor de vloerverwarming in het hotel / B&B gebruik van aardwarmte. Daarnaast liggen op de schuur bijna honderd zonnepanelen waarmee we zelf onze energie kunnen opwekken.

Verder proberen we afval zo veel mogelijk te scheiden en door deze verschillende maatregelen een “groene” Bed en Breakfast te zijn.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving