Uitwaaien en uitrusten in winters Groningen

content lentemaheerd 11Bijna aan het eind van een goed gevuld jaar, waren we er echt even aan toe. Een paar dagen helemaal niets. Rustig wakker worden, ontbijt met warme broodjes en croissants, lekker lezen in een zonnige serre en wanneer onze billen begonnen te kriebelen van het zitten, dan op de fiets of te voet lekker naar buiten. Onderweg ergens pauzeren voor wat lekkers en na enkele buitenuren weer het warme huisje in.

Soms hoeft het niet allemaal zo ingewikkeld te zijn heb je geen vol programma nodig, dat wil je wel eens vergeten. Bij onze gasten merk ik dat ook vaak, gewoon genieten van de stilte met een boek onder de luifel bij de caravan. Of in deze tijd van het jaar in een van onze kamers, met een fijn boek, tijdschrift of misschien wel een handwerkje.

Overdag heerlijk uitwaaien tijdens een wandeling op de dijk, of wat beschutter langs de vele mooie fietspaden rondom de dorpen. Genieten van de winter in Groningen, wandelen langs de Rensumaborg of van het prachtige uitzicht over de Waddenzee Werelderfgoed bij Noordpolderzijl, uitgeroepen tot mooiste natuurgebied van Nederland.

B&B winter arrangement

Wij zijn in die paar dagen heerlijk uitgerust. Voor wie ook toe is aan een paar dagen ontspannen, kom dan even uitwaaien vanaf de Lentemaheerd in Noord Groningen. Boek dan ons wintertijd arrangementen.

Uitwaaien en opwarmen

Twee overnachtingen inclusief ontbijt, op de kamer een flesje wijn naar keuze met wat lekkers. Wandelroute rondom Uithuizermeeden en halverwege opwarmen bij lunchroom Coralie met koffie/thee en appelgebak of muffin. En als extra cadeau het tijdschrift Noorderland. Voor 2 personen samen speciale prijs van € 167 voor € 149,50 Voor 1 persoon speciale prijs van € 109,00 voor € 97,50

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving