Plannen maken voor de camping

content lentemaheerd 118Ja mooie boel, zet ik een foto op Facebook met allemaal stokjes op onze camping en laat ik iedereen met een raadsel achter. Natuurlijk ben ik een antwoord schuldig wat we daarmee gaan doen. Dat is wel heel slordig van mezelf vind ik persoonlijk.

Hier komt het antwoord; we gaan verharding aanleggen voor de campers. Maar zo dat het voor de gasten met een caravan of tent ook nog een mooie groene kampeerplaats is. De laatste jaren zien we steeds meer gasten met campers naar onze camping komen, maar een camper is een caravan en auto in één met het daarbij horende gewicht. Dat kan soms voor lastige momenten zorgen op onze groene grasmat. Zeker als het een periode heeft geregend.

Plannen maken doen we in de tijd dat de camping gesloten is. En dat geldt voor onze collega’s ook, daarom zijn er in deze periode veel beurzen en activiteiten. Waar wij ons kunnen informeren en vergapen aan alle nieuwigheden op het recreatiegebied. Zo hebben wij een bezoek gebracht aan de recreatie vakbeurs in Hardenberg.

We zijn geen echte beurs lopers die uren kunnen rondkijken en met iedere stand eigenaar een praatje aan knopen. Doelgericht lopen we rond naar waar we op zoek zijn. Deze keer stond op ons lijstje; de inrichting van camperplaatsen en een nieuw speelobject voor kinderen. Het lijkt er op dat dit aardig gelukt is.

content lentemaheerd 75De paaltjes op de camping zijn voor het inmeten van de plaatsen waar straks een verharding van kunststof in komt. Een verharding waar het gras gewoon door heen kan groeien. Het lijkt er op dat we de juiste oplossing hebben gevonden bij van Hees infra & recreatie.

En wat helemaal super is, we hebben een fantastische speelberg gezien in één van de hallen, ontworpen door Designstudio van Ginneken. Geen gelikt speeltoestel maar iets wat echt bij ons past. We gaan samen met hen een mooi plan maken voor een spannende en natuurlijke speelplek.

Zo kwamen we al lopende ook in gesprek met een bedrijf die een goede oplossing voor het afval heeft. Mooie ronde, met hout beklede, afvalcontainers deels onder de grond. En viel er ook nog wat te verbeteren aan onze poetswerk zodat we de wanden en vloeren van het sanitair nog beter schoon kunnen maken.

Ach ja jullie lezen het wel, we gaan ons niet vervelen in deze rustige periode en met hulp van Linda Thuijs wil ik wat minder slordig met mijn volgers om gaan, onze site aanpassen en met bruikbare tips onze gasten verrassen. Al met al genoeg plannen om ons te blijven volgen de komende tijd, ik doe mijn best.

WhatsApp lentemama

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving