Campers, welkom op de Lentemaheerd

content lentemaheerd 53Een dappere fietser met een heel klein tentje heeft dit seizoen het spits afgebeten. Ook de komende nacht verwachten we weer zo’n stoere gast met heel klein tentje. Maar we zien het al jaren toenemen, steeds meer gasten die met campers op de Lentemaheerd komen.

Campers

Veel van de camper gasten komen voor 1 nacht, maar niet zelden worden dat er meer. In het eerste weekend van het seizoen, is 75% van de kampeerders met een camper. We hebben vooral op het nieuwe veld een mooie stevige bodem waardoor dit meestal geen probleem is. Maar campers zijn zwaarder dan een caravan en na een regen bui is de boven grond nat wat soms voor problemen zorgt. Is er een keer een gat gemaakt dan lijkt het net of iedereen daar door moet, gedurende het seizoen wordt zo’n klein kuiltje dan een grote. En dat is voor die meneer met dat tentje weer niet zo lekker om in te slapen.

In de schaduw droogt het minder

content lentemaheerd 45Het mooie plantsoen rondom onze camping zorgt voor beschutting als het hard waait, maar ook voor schaduw wanneer het heel zonnig is. Zo kan iedere gast kiezen voor zover er plaatsen beschikbaar zijn, in de zon, uit de wind, in de schaduw, rustig ver van het sanitair of vlak bij.
Maar het nadeel van die schaduw kant is weer dat het iets minder snel droog wordt in nattere perioden. Zo hebben wij gezocht naar een goede oplossing voor zowel de campers als voor de vocht gevoelige plaatsen. Een oplossing die absoluut ook weer mooi groen moet worden.

Stimuleringsregeling

Daarbij heeft onze gemeente Eemsmond een stimuleringsregeling voor de campings,Tappunt campers als zij camper voorzieningen aanleggen. Wat is het toch heerlijk als plannen en een geweldige regeling samen vallen. We hebben nu een groot aantal mooi verharde plaatsen gemaakt met kunststof grastegels, van, van Hees infra en recreatie. Inmiddels komt het gras er al weer door. Er is een tappunt en loos plek aangelegd op het nieuwe veld, dit was wens nummer 1 van alle gasten die hier de afgelopen twee jaar hebben gestaan.

Handicamp

content lentemaheerd 122Wij zijn nu natuurlijk heel nieuwsgierig hoe dit het komende seizoen door de camper gasten wordt ervaren. En we kijke met spanning uit naar onze Handicamp Outdoor gasten die een fantastische maar ook super grote camper hebben. Als de verharding de Handicamp proef doorstaat in mei dan is onze camping ook ‘super camper proof’.

Kom testen of maak straks gebruik van ons proef kampeer arrangement, hierover volgende week meer.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving