Glossy voor de Lentemaheerd

content lentemaheerd 47Jawel hij is er, onze eigen glossy. We scharen ons nu in de rij van bekende Nederlanders. Ach ja klinkt wel heel chique, maar ik heb er dan ook de nodige uren in zitten. Teksten, foto’s, plaatjes verzameld, indeling gemaakt, geschoven en verwijderd, opnieuw gemaakt en dat samen maakt de informatiegids nu tot een heuse Glossy.

En daar ben ik best wel een beetje trots op, dat mag je weten.

Wanneer we zelf op vakantie gaan, dan ben ik een echte verzamelaar wat informatie betreft. Verdwaal in landkaarten, gidsen met bezienswaardigheden, folders en zo meer. Onderweg zit ik altijd met een traditionele kaart op schoot en zo negeren we onze navigatie voor een mooie route, leuk museum, indrukwekkend kasteel of wat dan ook maar te zien is.

Handig voor de Bed en Breakfast en camping

content lentemaheerd 34Vanuit dat idee ben ik begonnen met een map met insteekhoezen en daarin alle informatie, een kaart van de provincie Groningen en gemeente Eemsmond voor de leen. Zo kan de gast alles vinden en makkelijk bezoeken wat bij de interesse past.

Die map werd voller en daardoor onhandiger. Voor de Bed and Breakfast kamers is er een mooie bak met ons informatieboek met handige adressen, informatie over ons bedrijf, huisregels, tips voor uitjes geprint en samengebonden.

Zo verbeter en verander ik maar wat aan. Was het eerst nog zwart wit, nu mooi gekleurd omdat printers steeds beter worden. Totdat ik Jilster ontdekte, een online programma waarmee je een eigen tijdschrift kunt maken. Als kind uit een boekhandelaars gezin blijf ik fan van het gedrukte leesvoer, of dit nu een spannend boek, een handige gids, of leuk tijdschrift is. Gewoon lekker ouderwets lezen met iets van papier of een harde kaft in de handen.

Mijn gasten in het hotel en op de camping gebruiken de nieuwe gids nu sinds een week en de reacties zijn allemaal erg positief. Naast alle online informatie houden wij dit voorlopig nog gewoon vast, dat tasje met tastbare informatie, alleen al omdat ik er zelf zo gek op ben.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving