Overnachten in Groningen bij Lentemaheerd

lentemaheerdnominatieErvaar het beste van Groningen tijdens een onvergetelijk verblijf bij Lentemaheerd. Als de noordelijkste camping met B&B op het vasteland van Nederland, zul je hier verrast worden door de adembenemende schoonheid van Groningen. Geniet van prachtige vergezichten en ultieme rust in het betoverende Waddengebied, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Laat je verwonderen door de ongerepte natuur, de getijden van eb en vloed en geniet van het panoramische uitzicht vanaf de majestueuze Hoge Zeedijk.

Overnachten in een B&B-kamer of op de camping

Bij Lentemaheerd heb je verschillende mogelijkheden voor een comfortabel verblijf. Of je nu wilt overnachten in een gezellige B&B-kamer, in een charmante Pipowagen of in een knusse stacaravan, de keuze is aan jou. Als je de voorkeur geeft aan kamperen, ontdek dan onze boomgaardcamping met comfortabele staanplaatsen, waar je kunt kamperen te midden van het groen.

Overnachten met een groep

Groepsaccommodatie groningenPlan je een gezellig weekendje weg met familie en/of vrienden? Dan is onze groepsaccommodatie perfect voor jou. Geschikt voor 14-17 personen, kun je hier genieten van een heerlijk verblijf in Groningen. Benieuwd naar meer informatie? Lees snel verder!

Een tip van Lentemaheerd: sta vroeg op en ga wadlopen in het betoverende Waddengebied. Wij zorgen graag voor een smakelijk ontbijt- of lunchpakket, zodat je energie hebt voor onderweg.

Wij heten je van harte welkom!

Wij, Doeke en Anita, zijn de enthousiaste eigenaren van de Lentemaheerd. Lees hier meer over het ontstaan van Lentemaheerd en onze belevenissen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, de prachtige omgeving verkennen en een verblijf op Lentemaheerd boeken, neem dan contact met ons

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Lentemaheerd!

Hartelijke groeten,

Doeke & Anita

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving