bovenmenu

Aanbiedingen

Een speciaal arrangement of een leuke aanbieding voor een activiteit in Noord Groningen. Dit vindt u op deze pagina. Veel toeristische informatie over Groningen en de Waddenzee vindt u bij ons gratis in de receptie en al onze gasten krijgen een eigen informatie pakket te leen, met route kaarten, gidsen en zo meer.

Tocht om de Noord

Op 23 en 24 september start en finisht het Wandelfestival tocht om de Noord op zowel de zaterdag als de zondag in Uithuizen. (6 km vanaf de Lentemaheerd) Wij hebben hiervoor een aantal arrangementen inclusief vervoer van en naar de start op zaterdag en zondag in Uithuizen.

 • Bed en Breakfast arrangement
  Aankomst vrijdag 22 september en vertrek zondag 24 september
  2 overnachtingen inclusief Ontbijt buffet op de zaterdag en zondag met voldoende om een eigen lunchpakketje samen te stellen. Diner buffet op de zaterdag avond.  € 105,00 pp

 • Kampeer arrangement
  Aankomst vrijdag 22 september en vertrek zondag 24 september
  2 overnachtingen op de camping met caravan, camper of tent. Inclusief gebruik elektriciteit en warm water bij het sanitair. Ontbijt buffet op de zaterdag en zondag met voldoende om een eigen lunchpakketje samen te stellen. Diner buffet op de zaterdag avond. € 64,00 pp

 • Hippe caravan arrangement
  Aankomst vrijdag 22 september en vertrek zondag 24 september
  2 overnachtingen in onze hippe caravan met 2 personen inclusief opgemaakte bedden, gebruik hand- en keukendoeken, gas, elektriciteit en warm water bij het sanitair. Ontbijt buffet op de zaterdag en zondag met voldoende om een eigen lunchpakketje samen te stellen. Diner buffet op de zaterdag avond.
  € 96,00 pp

Korting bij online reserveren

Wie online op onze eigen site een reservering maakt krijgt korting, het spaart ons tijd en we hebben direct uw juiste gegevens.

 • 10 % Voor alle reserveringen in de kamers van 3 of meer nachten.

Direct een verblijf reserveren >>>

Wintertijd arrangement

 • Uitwaaien en opwarmen
  Twee overnachtingen inclusief ontbijt, op de kamer een flesje wijn naar keuze met wat lekkers. Wandelroute rondom Uithuizermeeden en halverwege opwarmen bij lunchroom Coralie met koffie/thee en appelgebak of muffin. En als extra cadeau het tijdschrift Noorderland. Voor 2 personen samen speciale prijs van € 167 voor € 149,50 Voor 1 persoon speciale prijs van € 109,00 voor  € 97,50

Kamperen met ontbijt

Ontbijtmand lentemaheerd

Ontbijtmand voor de camping gasten

Vakantie is lekker bijkomen, even helemaal niets doen, ‘s morgens vroeg onder je luifel in de zon genieten van een lekker ontbijt.  We hebben daarvoor onze broodjes service, ‘s avonds even de lijst invullen en ‘s morgens staan de broodjes warm gebakken klaar. Als extra kunt u daarbij ook nog genieten van vers geperste jus d’orange en een jammetje van Lentemamaatje of u reserveert een plek voor een ontbijt in onze Bed & Breakfast.

 • Ontbijtmand met bruine pistolet, kaiserbroodje, croissant, jam en 0,25 l verse jus. € 2,50 pp
 • Uitgebreid ontbijt in de Bed & Breakfast, € 8,50 pp