bovenmenu

Aanbiedingen

Een speciaal arrangement of een leuke aanbieding voor een activiteit in Noord Groningen. Dit vindt u op deze pagina. Veel toeristische informatie over Groningen en de Waddenzee vindt u bij ons gratis in de receptie en al onze gasten krijgen een eigen informatie pakket te leen, met route kaarten, gidsen en zo meer.

Korting bij online reserveren

Wie online op onze eigen site een reservering maakt krijgt korting, het spaart ons tijd en we hebben direct uw juiste gegevens.

 • 10 Euro voor alle reserveringen in de kamers, pipowagen, hippe caravan vanaf 3 of meer nachten.
 • 10 Euro voor alle reserveringen vanaf 5 nachten op de camping 

Direct een verblijf reserveren >>>

Wintertijd arrangement

 • Uitwaaien en opwarmen
  Twee overnachtingen inclusief ontbijt, op de kamer een flesje wijn naar keuze met wat lekkers. Wandelroute in de Eemshaven, de 9 meter hoge uitkijktoren ‘Groene Poort’ beklimmen met uitzicht over het Groninger land en de ontwikkelingen in de Eemshaven, daarna opwarmen met koffie/thee en appelgebak bij Restaurant het Diekgat. Als extra cadeau het tijdschrift Noorderland.
  Voor 2 personen samen speciale prijs van € 174,25 voor € 149,25 
  Voor 1 persoon speciale prijs van € 112,20 voor  € 99,50

Kamperen met ontbijt

Ontbijtmand lentemaheerd

Ontbijtmand voor de camping gasten

Vakantie is lekker bijkomen, even helemaal niets doen, ‘s morgens vroeg onder je luifel in de zon genieten van een lekker ontbijt.  We hebben daarvoor onze broodjes service, ‘s avonds even de lijst invullen en ‘s morgens staan de broodjes warm gebakken klaar. Als extra kunt u daarbij ook nog genieten van vers geperste jus d’orange en een jammetje van Lentemamaatje of u reserveert een plek voor een ontbijt in onze Bed & Breakfast.

 • Ontbijtmand met bruine pistolet, kaiserbroodje, croissant, jam en 0,25 l verse jus. € 2,50 pp
 • Uitgebreid ontbijt in de Bed & Breakfast, € 8,50 pp