Onze aanbiedingen


Camping en Hotel Lentemaheerd

Je slaapt beter in donker Noord Groningen bij ons op de boerderij tijdens je verblijf
op de camping of in de bedandbreakfast

Een mooie plek om het avontuurlijke Groningen op de fiets, wandelend of met de auto te ontdekken. Gewoon lekker genieten van de rust, de Waddenzee en wijdsheid. Bekroond tot: "Beste Vekabo logeeraccommodatie van Nederland in 2015!"

Corona en hoe wij er mee omgaan >>


Hotel

Bed en Breakfast cq. Hotel de Lentemaheerd bestaat uit zeven fraai ingerichte kamers. Iedere hotelkamer weer anders ingericht en met een eigen sfeer. Tijdens een verblijf in onze B&B mogen de gasten onze grote professionele keuken gebruiken. Gratis koffie/thee en gratis WiFi in het hele hotel / B&B.
Voor de gunstigste prijs! reserveer je rechtstreeks bij ons, via deze site of door ons te bellen of te mailen.

Camping

Kamperen op Camping Lentemaheerd betekent genieten van de rust en natuur van Noord Groningen met de bekende Waddenzee. De camping biedt ook de luxe en knusse gezelligheid die men bij ons gewend is. Gratis douchen en Wifi op de camping. De noordelijkste camping op het vasteland van Nederland!

Over ons

Wij Doeke en Anita zijn de enthousiaste eigenaren van de Lentemaheerd. Waarom Anita dit avontuur is aan gegaan? Is de boerderij nog in bedrijf? Hoe lang bestaat de Lentemaheerd al? NIeuwschierig naar hoe het allemaal zo is gekomen, meer weten over de hobbels en hoogtepunten, dan ben je hier op de juiste plaats!

Groepen

Iets te vieren of er gewoon even tussen uit met familie of vrienden? Huur dan de Lentemaheerd als groepsaccommodatie. Helemaal voor je eigen groep. Het hotel als groepshuis beschikt over 17 slaapplaatsen, verdeeld over zeven comfortabele hotelkamers, allen met eigen badkamer. Voorzien van een gezellige eetzaal en een grote professionele keuken.

Omgeving

De Lentemaheerd, de meest noordelijke camping van het vaste land in Nederland. Gelegen in Noord Groningen tussen weidse vergezichten en afwisselende landschappen. De camping en B&B bieden mooie vergezichten over Noord Groningen. Gelegen vlakbij de zeedijk langs de bijzondere Waddenzee.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving