Overnachten in Groningen op camping en hotel Lentemaheerd

lentemaheerdnominatieKom overnachten op de noordelijkste camping met B&B van het vaste land van Nederland en laat je verrassen door de schoonheid van Groningen. Je kunt hier tijdens je verblijf genieten van prachtige vergezichten en ultieme rust in het Waddengebied. De Wadden behoren tot het UNESCO Wereld erfgoed en zijn zeker een bezoek waard. Laat je verrassen door de natuur, de invloeden van eb en vloed en geniet van het mooie uitzicht vanaf de Hoge Zeedijk.

Overnachten in een B&B-kamer of op de camping

Lentemaheerd biedt diverse mogelijkheden, of je nu wilt overnachten in een comfortabele B&B-kamer, in een originele Pipowagen of in een stacaravan, het is allemaal mogelijk. Wil je liever kamperen op onze boomgaardcamping, ontdek dan snel onze comfortplaatsen en kom ontspannen kamperen in het groen!

Overnachten met een groep

Groepsaccommodatie groningenZin in een gezellig weekendje weg met familie en/of vrienden? Huur dan onze groepsaccommodatie en geniet van een heerlijk verblijf in Groningen. Onze groepsaccommodatie is geschikt voor 14 – 17 personen. Nieuwsgierig? Lees hier snel verder!

Tip van Lentemaheerd: ga al vroeg uit de veren om te gaan wadlopen in het Waddengebied. Wij maken graag een ontbijt of lunchpakket voor je klaar voor onderweg.

Wij heten je van harte welkom!

Wij, Doeke en Anita, zijn de enthousiaste eigenaren van de Lentemaheerd. Lees hier meer over het ontstaan van Lentemaheerd en onze belevenissen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, de prachtige omgeving verkennen en een verblijf op Lentemaheerd boeken, neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens op Lentemaheerd!

Een gastvrije groet,
Doeke & Anita

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving