Onze aanbiedingen

Camping en Hotel Lentemaheerd

Camping en Hotel Lentemaheerd is een mooie plek om het avontuurlijke Groningen op de fiets, wandelend of met de auto te ontdekken. Gewoon lekker genieten van de rust, de Waddenzee en wijdsheid. Bekroond tot: "Beste VeKaBo logeeraccommodatie van Nederland 2015!"

Hotel

Bed en Breakfast cq. Hotel de Lentemaheerd bestaat uit zeven fraai ingerichte kamers. Iedere hotelkamer weer anders ingericht en met een eigen sfeer. Tijdens uw verblijf in de B&B kunt u de grote professionele keuken gebruiken. Gratis koffie/thee, vloerverwarming en gratis WiFi in het hele hotel / B&B.

Camping

Kamperen op Camping Lentemaheerd betekent genieten van de rust en natuur van Noord Groningen met de bekende Waddenzee. De camping biedt ook de luxe en knusse gezelligheid die men bij ons gewend is. Gratis douchen en Wifi op de camping. De noordelijkste camping van het vasteland van Groningen!

Over ons

Lees hier meer over de enthousiaste eigenaren van de Lentemaheerd. Waarom is Anita dit avontuur aan gegaan? Hebben jullie nog een boerenbedrijf? Hoe lang bestaat de Lentemaheerd al?

U vindt hier een leuke blik achter de schermen.

Groepen

Iets te vieren of er gewoon even tussen uit met familie of vrienden? Huur dan Bed en Breakfast de Lentemaheerd als groepsaccommodatie af. Helemaal voor uw eigen groep. Het hotel beschikt over 17 slaapplaatsen, verdeeld over zeven comfortabele hotelkamers. Ook voorzien van gezellige eetzaal en een grote professionele keuken.

Omgeving

De Lentemaheerd, de meest noordelijke camping van het vaste land in Nederland. Gelegen in Noord Groningen tussen weidse vergezichten en afwisselende landschappen. De camping en B&B bieden mooie vergezichten over Noord Groningen. Gelegen vlakbij de zeedijk langs de bijzondere Waddenzee.

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

heerlijk genieten

van de geweldige omgeving

Heerlijk genieten

van de geweldige omgeving