bovenmenu

Nieuws

Het laatste nieuws over alles op en om de Lentemaheerd. Nieuwtjes, ontwikkelingen en wijzigingen over de camping, Bed en Breakfast en alles er omheen.

_____________________________________________________________________________
20 januari 2017

Booking Award Guest review award 2016 Booking.com

Dankzij de goede beoordelingen van onze gasten hebben we voor 2016 weer een mooie award gekregen van Booking.com. We bedanken al onze booking.com gasten daarvoor.
Dear Guests, Thank you fore the Review
Liebe Gäste, Danke für die Bewertung

 

_____________________________________________________________________________

ideal

Uw reservering online betalen

15 april 2016

iDEAL

Ons reserveringssysteem biedt u nu ook de mogelijkheid om direct online te betalen met behulp van iDEAL. Niet alleen uw aanbetaling wordt hierdoor op de juiste datum verwerkt maar ook het uiteindelijke bedrag gaat op de datum van aankomst naar ons toe. Voor u een stuk extra gemak omdat er niets meer ingevuld hoeft te worden en alles automatisch op de juiste rekening terecht komt. En ook voor ons heel prettig, het wordt namelijk direct in uw reservering opgeslagen.

 

___________________________________________________________________________

24 maart 2016

AED

Het stond al geruime tijd op ons wensenlijstje maar deze winter is het er dan toch van gekomen, we hebben een AED aangeschaft. Op dit moment hangt het apparaat in de receptie en tijdens het kampeerseizoen komt hij keurig in een verwarmde kast buiten aan de muur. Mocht het noVeiligheid AEDdig zijn dan kan iedereen er bij. Zo is er weer iets toegevoegd aan onze veiligheidsvoorzieningen; brandblussers, branddeken, een brandmeldinstallatie in de Bed en Breakfast, goed gevulde EHBO kast, allemaal een BHV opleiding en vaak twee heuse brandweermannen in en om huis. Allemaal zaken waarvan we hopen dat ze nooit nodig zijn maar wel prettig voor een extra veilig verblijf op de Lentemaheerd.

 

 

___________________________________________________________________________

Beste nieuws, VeKaBo logeeraccommodatie 2015!

Woensdag 14 januari zijn we door de VeKaBo verkozen tot de Beste VeKaBo logeeraccommodatie van 2015! Een prachtige bekroning op het vele werk dat we in 20 jaar in camping en Bed en Breakfast de Lentemaheerd hebben gestoken. We hadden het totaal niet verwacht maar desondanks bleken wij in de Jaarbeurs in Utrecht de winnaars. Alle genomineerden waren uiteraard al winnaars maar de 1e plek is toch extra leuk. Wat volgde was veel media-aandacht, leuke berichten en felicitaties. De verkiezing is een extra goede motivatie om nog beter te gaan voldoen aan de wensen van de gasten en om nog meer te genieten van dit afwisselende werk. Lees meer over deze prijs op de site van de VeKaBo >>>

Beste VeKaBo logeeraccommodatie 2015

Lentemaheerd de Beste VeKaBo logeeraccommodatie 2015