bovenmenu

Accommodaties

luchtfoto camping lentemaheerd Lentemaheerd Zaal

Accommodaties Lentemaheerd

U kunt bij ons terecht voor verschillende typen accommodaties om te overnachten in het mooie, rustige noorden van de provincie Groningen. Van een warm ingerichte hotelkamer in het hotel tot een origineel nachtje slapen in een pipowagen.
Of kiest u liever voor het natuurlijke van de camping? Ook dat kan op onze twee campingterreinen. Een gedeelte met knusse, gezelligheid onder de bomen en op het andere campinggedeelte meer de rust en weidsheid van Noord Groningen.

U wilt graag kamperen in Noord Groningen maar heeft zelf geen caravan? Bij ons ook geen probleem. Dan kunt u terecht in onze verhuurcaravan, compleet met ingerichte voortent.

Maar ook als groepsaccommodatie is de Bed en Breakfast te huur. Een leuk groepsverblijf, eventueel in combinatie met de camping. Geniet van de rust en ruimte van Noord Groningen.

De accommodaties van de Lentemaheerd:

Meer informatie over het: hotel
Meer informatie over de: camping
Meer informatie over de: pipowagen
Meer informatie over de: verhuurcaravan
Meer informatie over de: groepsaccommodatie

 

B&B en camping Lentemaheerd ook voor mindervaliden

Door de verschillende overnachtingsmogelijkheden is er voor ieder wat wils. Ook mindervaliden kunnen bij ons zowel in het hotel als op de camping terecht. Het Hotel / Bed en Breakfast beschikt over twee mindervalidenkamers en de camping over sanitaire mindervaliden voorzieningen. 

Klik voor meer informatie op de keuzemenu’s links op de pagina of in het hoofdmenu.

Plattegrond Lentemaheerd

Camping Lentemaheerd